![]() |
|
|
#1 |
![]() Üyelik:: 04 Ocak 2010
Itibar Gücü: 10
![]() |
İnsanda Yok İse 'Edeb' Neylesin Medrese Mektep! Okusa Alim Olsa Yine Merkep, Yine Merkep..
"Biz, kendine eski ülkücü veya eski MHP'li diyerek, gittikleri yerin bir türlü yenisi olamayıp itibarını bile hala bu kutlu hareketin eskisi ve müsvettesi olmakla övünenlerin tuzaklarına düşemeyiz." |
|
|
|
| HABER ATA |
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik:: 11 Ocak 2010
Itibar Gücü: 1
![]() |
Ben ne elbiseler gördüm içinde adam yok ben ne adamlar gördüm üzerinde elbise yok
|
|
|
|
| Bozkurtlar VİDEO SİTESİ |
|
|
|
#3 |
![]() |
Dün dünde kaldı cancağazım, şimdi yeni şeyler söylemek lazım... (Hz. Mevlana)
Kişinin kendine ettiğini, Edemez Kişiye hiçbir fani. Tutmazsa gerçek dost elini, kendi kendiyle baş edemez. Kişinin kendine ettiğini, Sarhoş edemez, ayyaş edemez Mezar soyan nebbaş edemez... (Hz. Mevlana)
"Biz, kendine eski ülkücü veya eski MHP'li diyerek, gittikleri yerin bir türlü yenisi olamayıp itibarını bile hala bu kutlu hareketin eskisi ve müsvettesi olmakla övünenlerin tuzaklarına düşemeyiz." |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Abdal ata binince bey oldum sanır, şalgam aşa girince yağ oldum sanır
|
|
|
|
|
|
#5 |
Itibar Gücü: 2
![]() |
İki şeyin elden gitmeden değerini takdir etmek zordur; sağlık ve gençlik. (Hz. Ali)
Bilgiyi elde ettikten sonra halka söylemeyen, belletmeyen kişi,zengin olup da yoksul doyurmayan kimseye benzer. Hz.Muhammet (S.A.V.) Türkler öldürülebilir, fakat yenilgiye uğratılamazlar. Napeleon |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Üyelik:: 14 Ocak 2010
![]() |
'' Nâdân ile sohbet güçtür bilene / Çünkü nâdân her geleni söyler diline… ”
(Nâdan:Cahil)
|
| Bozkurtlar VİDEO SİTESİ |
|
|
|
#7 |
![]() Üyelik:: 16 Ocak 2010
![]() |
Bir bardak su içinde bir damla zeytinyağı gibiyim, ne karışabiliyor, ne de dibe çökebiliyorum...
Yaban-YKK |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
En büyük felaketler içinde bile ümidini kaybetme, unutma ki ilik, sert kemiğin içinden çıkar. (Hafız Şirazi)
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() Üyelik:: 12 Ocak 2010
![]() |
Yarin göz actirmayacak olanlar,Bugün göz yumduklarimizdir..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Ne pahasına olursa olsun, evlenin. Karınız iyi çıkarsa mutlu olursunuz,yok fena çıkarsa o zaman da filozof olursunuz(( SOCRATES ))
![]()
|
|
|
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| beğendiğiniz, sÖzler, sözleri, yazalim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|