Delikurtlar - Ülkücü Hareketin Net Adresi » Türk İslam Ülküsü » Serbest Kürsü » Ben Bir Ülkücü Şehit Abisiyim.

Serbest Kürsü Adı üstünde serbest kürsü... Buyurun Türk Devleti ve milleti adına fikirleriniz.. görüşleriniz... ve çözüm önerileri...

Yeni Konu aç  Cevapla
Alt 22 Temmuz 2010, 09:40   #1
babakurt57

babakurt57 Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konum: KURT BAŞINI ALLAH A ÇEVİRMİŞTİR, ONU ZİKREDER, ÇAKAL İSE KURT POSTUNDA ŞEYTANA HİZMET ETMEKTEDİR..
Itibar Gücü: 3 babakurt57 is on a distinguished road
Standart Ben Bir Ülkücü Şehit Abisiyim.

Ben Bir Ülkücü Şehit Abisiyim.

Değerli Ülküdaşlarım.Ben genelde yazılarımda bazı konuları anlatmayı ve yazmayı pek sevmem.Yaşımızın ilermesinden dolayı duygusallaştığımızdan mı yoksa bazı şeyleri hatırladıkça içimizin ürpermesinden midir.Bilemiyorum,ama son günlerde Recep Beyin Ülkücü şehitler üzerinden kendini kurtarmaya çalışma girişimi beni çok derinden yaraladı.Çünkü ben bir Ülkücü Şehit abisiyim.

Cenabı Allah nasip etti.12 Eylülden önce Ülkücü Hareketin Mücadelesinin içinde olma onuruna eriştik.Birçok mahalli ocaklarda kuruculuk yaptık.Bazı ocaklarda başkanlık yaptık.O zamanki dönemlerde bir çok Ülküdaşımın başına geldiği gibi bizimde başımıza bazı olaylar geldi.Pusularda Vatan hainlerinden kurşun yedik.Cezaevlerinde yattık.

1980 ihtilalinden az bir zaman önce idi.Ortalığın çok karışık olduğu ve kimin kimi ne için vurduğunun anlaşılamadığı ve karambolde çok canların yandığı bir zaman.Gece yarısını oldukça geçmişti.Kapımız kırılıcasına çalınıyordu.Rahmetli babam hayırdır diye kapıya koşturdu.Gelenler ocakdan arkadaşlarımızdı.Birinin üstü başı kan içindeydi.Babamla konuşmadan beni dışarı çağırdılar.Kapının önündeki arabanın içerisinde bana gerçeği açıklayıp metin olmamı istediler.18 yaşındaki kardeşim kominist eşkiyalar tarafından kaldığı yurdun az ilersinde geceleyin bir pusuda kalbinden vurularak şehit edilmişti.Aradan geçen 30 seneden sonra o andaki ruhi durumumu anlatmak çok zor.Ama Allah dayanma kuvveti veriyor.Olay İstanbul’da olmuştu.Biz de o sıralarda İstanbul dışında idik.Arkadaşların geldiği arabaya binerek İstanbul’a gittim.Sabahleyin ozamanlar Gülhane Parkının karşısında olan adli tıbba gittim.Buradan bir çok Ülküdaşımızın cenazesini almış ve birçok Ülküdaşımızın cenazesini kaldırmıştık.Ama insan kendi kardeşinin cenazesini teşhis etmeye gittiği zaman çok başka oluyor.Allah kimseyi kardeş ve evlat acısıyla imtihan etmesin.

Rahmetli kardeşim 18 yaşında idi.Yani hayatının baharında.Uzun saçları vardı.Eli yüzü kan içindeydi.Saçlarındaki kandan dolayı saçları yüzüne yapışmıştı.Yüzünde hafif bir gülümseme vardı .Sanki yüzünde şehit olmanın huzuru var gibiydi.

Detaylara fazla girmek istemiyorum.Çünkü bu yaşlardan sonra insanın kalbi bunları kaldırmıyor.Rahmetli kardeşimi imamla beraber ben yıkadım.Cenazesine katılan Ülküdaşlarımla beraber ben mezara indirdim.
30 senedirde her kıldığım namazda ,her ettiğim duada kardeşimle beraber bütün Ülkücü şehitlerimize ve Türk Milletinin bütün şehitlerine dua ettim.

30 sene sonra birde baktık ki ,her fırsatta Ülkücü Harekete kin kusan,her fırsatta Ülkücüleri aşağılayan ve söylemedik laf bırakmayan Recep bey,Ülkücü Şehidimiz Mustaf Pehlivanoğlu’nun mektubunu okuyarak (onu da sansürleyerek)duygu sömürüsü yapıyor.Emin olun üzüntüden ve stresten gözüme o günden beri uyku girmiyor.Yarın öbürgün Vatana ihanetten yargılanacak bu insanların Şehitlerimizin adlarını kullanarak kendilerine çıkar sağlamaya çalışmaları sindiremiyorum..12 Eylülden hesap soracaklarmış.12 Eylül ürünü bir uzantının şimdiki temsilcilerinin bunları söylemesi Türk İnsanın zekasına hakarettir.12 Eylülcülerin asmayıp besledikleri onlardan hesap soramaz.Hesap sorulacaksa onu da biz sorarız.Çünkü mağdur olan biziz.

Siz ne anlarsınız ,Ülkücülükten,ne anlarsınız şehitlikten.Düne kadar onlar şehit değil diyen bir anlayışın temsilcilerinin oy kaygısı ile böyle yollara başvurması ibret vericidir.Oy kaygısıyla yapılan bu çukurlaşma tarihe ibret olarak geçektir.

Yazımın başında da belirtmiştim.Ben bir Ülkücü şehit abisiyim,

O yüzden 12 Eylül 2010 da Allah izin verirse erkenden sandığa gideceğim.Bu ihanet hükümetine ve onun uygulamalarına HAYIR diyeceğim.Çünkü bu halkoylamasında HAYIR demenin bu ihanet hükümetinden kurtulmanın ilk basamağı olduğunu biliyorum.Çünkü bu oylamada HAYIR demenin Şehitlerimizin adlarını ihanet kokan ağızlarında kirletmeye çalışanlara ders olacağını biliyorum.Bu oylamada HAYIR demenin TÜRK MİLLETİNİn geleceği açısından çok faydalı olacağını biliyorum.

Türk Milleti’nin aklı başında Vatansever,Milliyetçi insanlarına sesleniyorum.Evlatlarınıza ,torunlarınıza bölünmemiş bir Vatan bırakmak istiyorsanız 12 Eylül 2010 da HAYIR deyiniz.‘’HAYIR’’LI GÜNLER dileği ile Allah’a emanet olun.

Babakurt (Yaşlanmayan Bozkurt)

Click the image to open in full size.
BİN CİHAN'A DEĞİŞMEM ŞU ÖKSÜZ TÜRK'LÜĞÜMÜ

Konu babakurt57 tarafından (02 Ağustos 2010 Saat 23:34 ) değiştirilmiştir..
babakurt57 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
HABER ATA
Alt 22 Temmuz 2010, 10:10   #2
asenahilal

asenahilal Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Itibar Gücü: 1 asenahilal is on a distinguished road

Sizin gibi değerli büyüklerimiz oldukça bu ocaktaki ateş hep yanacak.
Biliyoruz ki küçük ateşi söndürür esen rüzgarlar. RTE'nin sahte rüzgarıyla sönecek kadar küçük değil bizim gönlümüzdeki bu iman için alevlenen ateş.
Aradan onca yıl geçmesi ragmen o ruh o heyecan ve o iman hala diri. HAYIR diyerek daha da dinç tutacağız..
Rabbim kardeşinizin mekanını cennet etsin. Şehidimizin ruhu şad olsun.
asenahilal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bozkurtlar VİDEO SİTESİ
Alt 24 Temmuz 2010, 03:27   #3
Hilalugruna

Hilalugruna Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Itibar Gücü: 1 Hilalugruna is on a distinguished road

Babakurt abimiz siz ve sizin gibiler hic üzülmesin sükürki sizin acisiniz serefli ,onur duyulacak bir aci ,böyle aciya selam durulur ancak ,hamd olsun vatana ihanet ettiginden,sattigindan,inancsiz bir kominizt sucundan degil can verip yinede vatan sevgisinden din ,vatan ugrunda ve korkusuzca ülküsünü savunmaktan ödün vermeyip sehit olmustur ,kisaca serefli bir acinin bahtiyarisiniz sizler Allah c.c rahmet etsin mekani cennet olsun insllah ...
Ve basbakan oy isterken ben bütün ülkemin basbakaniyim her kese esit mesafedeyim diyordu (!)ama aslinda kimlerin basbakani olarak göreve geldigini bunca yillik iktidarinda cok iyi isbatladi ..12 eylül referandum karari alinmadan birde lütfedip ülkücülere bir kulak verselerdi simdi shwlar yapamya hic gerek yok.

Hilalugruna isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24 Temmuz 2010, 23:30   #4
Bilge Hatun

Bilge Hatun Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Itibar Gücü: 10 Bilge Hatun is on a distinguished road

Ne yazacağımı nasıl başlayacağımı bilemiyorum abim. Sizdeki öfkenin hemen hemen aynısı bende de var haberlerde izlediğim o günden beri. Siyasetin seviyesi ancak bu kadar düşebilirdi. Ülkü şehitleriminizin üzerinden böylesi iğrenç bir siyaset yürütülmesi beni kahretti. Yukarda okuduğum satırlar yüreğimi dağladı bu büyük acılar böylesi ucuzlaştırılamaz çirkin ağızlarda!

"Biz, kendine eski ülkücü veya eski MHP'li diyerek, gittikleri yerin bir türlü yenisi olamayıp itibarını bile hala bu kutlu hareketin eskisi ve müsvettesi olmakla övünenlerin tuzaklarına düşemeyiz."
Bilge Hatun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29 Temmuz 2010, 00:44   #5
babakurt57

babakurt57 Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konum: KURT BAŞINI ALLAH A ÇEVİRMİŞTİR, ONU ZİKREDER, ÇAKAL İSE KURT POSTUNDA ŞEYTANA HİZMET ETMEKTEDİR..
Itibar Gücü: 3 babakurt57 is on a distinguished road

Değerli Ülküdaşlarımın bu yazıma yaptıkları duyarlı yorumlarına teşekkür ederim.

Allah o günleri bir daha yaşatmasın.Biz o dönemlerde yeri geldi her gün bir Ülkücü Şehit cenazesine katılmak zorunda kaldık.İstanbul'daki Zeytinburnu teşkilatı bir ay içinde bütün yöneticilerini şehit verdi.İstanbul teşkilatlarında görev yapan çok yakından tanıdığım 100 den fazla Ülküdaşım şehit oldu.Beş dakika evvel ocakta konuştuğunuz Ülküdaşınızın beş dakika sonra şehadet haberi geldiği zamanlar oldu.

Biz bunları yaşarken şimdi sözde 12 Eylülden hesap sormaya çıkmış savaş kaçkınları ne yapıyordu dersiniz.Okullarda koministlerle birleşip bizlere saldırmaya çalışıyorlar,yada gözleri önünde vurulan Ülküdaşlarımıza müdahale bile etmeyip şehadetini seyrediyordu.

Bunların şimdiki uzantısı olan Akp zihniyeti böyle iki yüzlü sahtekar bir geçmişten gelmektedir.O günleri yaşamış olan bizlere de bunların iç yüzünü herkese anlatmak düşmektedir.

Bu sözde İslamcı,ama asılları Hırıstiyan misyoneri olan,siyaset fahişelerine,siyaset travestilerine diyecek söz bulamıyorum.Ama bunlara kemikçilik yapan satılmışlara da bir çift sözüm var..Ülkücü Hareket ve bu dava için şehit olan kardeşlerimiz sizi hiçbir zaman affetmeyeceğiz.Şunu da unutmayın ki,Geçmişlerindeki hizmetleri ne olursa olsun,Hainler hep ihanetleri ile anılırlar.

Selam , dua ve ''HAYIR'' lı günler dileği ile.

BİN CİHAN'A DEĞİŞMEM ŞU ÖKSÜZ TÜRK'LÜĞÜMÜ

Konu babakurt57 tarafından (29 Temmuz 2010 Saat 15:19 ) değiştirilmiştir..
babakurt57 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29 Temmuz 2010, 11:42   #6
Cx_BOZKURT_CcC

Cx_BOZKURT_CcC Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Itibar Gücü: 1 Cx_BOZKURT_CcC is on a distinguished road
Cx_BOZKURT_CcC - MSN üzeri Mesaj gönder Cx_BOZKURT_CcC - YAHOO üzeri Mesaj gönder Cx_BOZKURT_CcC isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

ÜLKÜCÜ HAREKETİ erdoğan bey tuzağına çekemeyecektir.engelleyemeyecektir.ÜLKÜCÜ HAREKETTEN yarar sağlayamayacaktır.inşallah
evet bende abime katılıyorum:hepinize "HAYIR"lı günler diliyorum
Cx_BOZKURT_CcC isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bozkurtlar VİDEO SİTESİ
Alt 31 Temmuz 2010, 13:59   #7
nevruz

nevruz Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Itibar Gücü: 1 nevruz is on a distinguished road

RABBİM o günleri bir daha yaşatmasın. Tekrardan başınız sağolsun. Söylediğiniz gibi kardeşinizin yüzündeki o huzur size en büyük mükafattır. İşte böyle kendini bilmez, o ruhtan nasiplenmemişler gelip huzurunuzu bozuyorlar. Ama samimiyetin kimde olduğunu RABBİM biliyor...
Alt 02 Ağustos 2010, 22:45   #8
asena_31

asena_31 Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Itibar Gücü: 1 asena_31 is on a distinguished road

Bu yazıyı okuduktan sonra gözlerin dolmaması imkansız.
Maalesef ki ülkücülerin geçmişinde hep böyle acılar var. Ama çok şükür ki ülkücüler yaptıkları mücadeleden hiç şikayet etmediler. Çok şükür ki Allah'a isyan etmediler. Hep dualarla yola çıktılar, hep analarından dua aldılar.
Mücadelemizi ağızlarına alıp sahte gözyaşları dökenlerden bir kez daha tiksindim.Duygu sömürüsü yaparak Şehitlerimizi kimse ucuz siyasetlerine alet etmesin.İnşallah bunun cevabını sandıkta vereceğiz.

Şehitlerimizin ruhu şad olsun.

(M. Kemal Atatürk)

asena_31 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03 Ağustos 2010, 10:32   #9
asikurt

asikurt Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Itibar Gücü: 1 asikurt is on a distinguished road

omuzlarımız hisar başlarımız burç yurda,can bermeye and içtik hepimiz bu uğurda...
babakurt abimizin acısını anlıyorum... Ben her ne kadar bu kadar gurur verici bir acıyla karşı karşıya kalmasam bile ne olduğunu ne olacağını çok iyi anlıyorum... Daha öncede söyldiğim gibi kaldığım yurtta Ülkücü olduğum için pkk yandaşı şerefsizlerle kavga ettik diye yurttan çıkarılma aşamasına geldik, zoruma giden bu değil Ülkücü olduğum için suçlanacaksam suçuma razıyım,orası ayrı bir mesele tabi,zoruma giden o şerefsizlerin haklı sayılması... Mevcut iktidar sağ olsun TÜRKLÜĞÜ suç sayıyorlar şu anda... Babakurt abimizin ülkücü kardeşinin mekanı cennet olsun inşallah... 12 eylülde sandığa gidip,sabaha kadar oy kullanın desinler sabaha kadar H A Y I R diyeceğim ve herkese de HAYIR demesi için yol göstereceğim... Bazı, iktidar yalakalığı ile bir yerlere gelmiş insanlar var ülkemizde... Eski bir Ülkücü olup sonradan (A)merikanın (K)urduğu (P)artiye geçen ve sadece kendini düşünen, vatan millet benim için önemli değil deyip,BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN felsefesiyle hareket eden insanlara karşı tek yürek,tek vücut olup,dim dik ayakta duracağım... Bu nedenle referandumda hayır diyeceğim...
HERKESE "HAYIR"LI REFERANDUMLAR...

Konu asikurt tarafından (03 Ağustos 2010 Saat 10:37 ) değiştirilmiştir..
asikurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Paylaş

Etiketler
abisiyim, ben, bir, şehit, ülkücü

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil